Spletne delavnice

Delavnice

Strategije za poučevanje celotnega učnega procesa pri zgodnjem učenju jezika — od socializacije do pisanja besedila — oplemenitene z aktivnostmi v razredu, z otroki starimi od 5 - 11 let. Obiščite brezplačne predoglede delavnic ali pa se prijavite neposredno na spodnjih povezavah.


Postopna obrazložitev kako oblikovati letni program (projekt) jezikovnega izobraževanja.


PBA BASIC COURSE predstavi osnovo za projektno poučevanje: kako oblikovati pravljično-zasnovano vsebino za učenje KATEREGA KOLI jezika, maternega ali tujega. Delavnica predstavi primere za angleški jezik. Učitelji pridobijo ključne strategije za uspešno poučevanje UPORABE jezika otrok starih od 5 -11 let.


PBA LITERACY COURSE prikaže strategije poučevanja, ki omogočajo, da učenci pričnejo sami pripovedovati, brati in pisati zgodbe. Skozi proces učenja se učenci učijo slovnična pravila. Z drugimi besedami; učenje jezika od igranja z glasovi do pisanja besedil, za otroke med 5 in 11 letom starosti. Primeri so prikazani za angleški jezik, a strategije so uporabne za kateri koli jezik.

Utrinki iz božične delavnice z osem letnimi otroki ali kako okraševanje novoletne smrečice obrniti v bralno-pisno učno uro.CoolWeb XI v1.5.6