Brezplačne vsebine

Brezplačne vsebine za vsebinsko zasnovan pouk za zgodnje učenje angleškega jezika

Brezplačni material za učitelje in starše nudi vpogled kako poteka zgodnje učenje angleškega jezika, ki uporablja pravljice iz slikanic. Projektni način dela omogoča vsebinsko zasnovan pouk. Skozi projektno delo otroci urijo socialne, motorične in komunikacijske veščine tako, da z uporabo veščin iščejo in povezujejo informacije (besede) v pravljici ter jih sestavljajo v sporočila.

S klikom na spodnji povezavi in v zameno za vaš elektronski naslov, vam nudimo brezplačni material in uvodno izobraževanje.


Podrobna predstavitev vsebinsko zasnovanega pouka, tako imenovano 'Učenje iz skrinjice pripovedk', je osredotočena na učenje komunikacije in urjenje socialnih kompetenc pri otrocih. Program je predstavitev enega najuspešnejših načinov zgodnjega učenja jezika in odgovori na vprašanja: ZAKAJ uporabljati vsebinsko zasnovan pouk, KAJ je boljše od tradicionalnega pristopa in KAKO pristopiti k načinu uporabe jezika za komunikacijo.


Brezplačna priprava - priročnik za angleščino - za izvedbo projekta, na primeru pravljice 'How to Catch a Falling Star'

Material je brezplačna priprava za učitelje zgodnjega učenja angleškega jezika, ki želijo izvesti vsebinsko zasnovan pouk pri učenju angleščine. Na primeru znane pravljice, How to Catch a Falling Star, avrorjev Heidi in Daniel Howarth, so prikazane obravnavane vsebine, analiza zgradbe zgodbe, uporabljeno angleško besedišče, strukturiran opis zgodbe za učenje branja, ki se prav tako uporabi za iskanje informacij v besedilu in opismenjevanje v angleščini. Dodan je tudi ponavljajoči se dialog, ki animira otroke za aktivno vključevanje v pripovedovanje pravljice.CoolWeb XI v1.9.14