C00lSch00l - teaching aids, seminars for early foreign language learning. Učni pripomočki in seminarji za zgodnje učenje tujega jezika. Jezikovna šola za najmlajše. NOVICE
Če imate težave s prikazovanjem, si oglejte to sporočilo v oknu brskalnika.

December 2018

Veseli december je pri šolnikih navadno 'stresni december'. Prireditve, ocenjevanja in bazarji so v polnem teku.

A konec leta bo prazničen in počitniški.

Pri C00lSch00l leto zaključujemo ponosni na naše dosežke.

V letošnjem šolskem letu so bile naše delavnice polne in uspešne. Sinergija med udeleženci in spoznanje, da je igra in sproščeno vzdušje v razredu z najmlajšimi učenci recept za uspeh, tako na učnem kot socialnem področju vseh udeleženih v učnem procesu, je korak k izboljšanju pouka.

S prenosom projektnega dela in 'resnimi igrami' v razred, učenci dobijo možnost sodelovanja z vrstniki, kjer urijo socialne veščine in hkrati dosegajo boljše učne rezultate. Je win-win situacija, je spoznanje, da je 'Igra zelo resna stvar!'; pravzaprav edini razumljiv način učenja otroka, ki jim je svet sedenja za klopmi, učenja podatkov in brezpogojnega sledenja in izvrševanja navodil demotivirajoč, stresen in nerazumljiv.

Igra uči, reducira stres in učenci se na praktičnih primerih učijo sprejemanja drugačnega mnenja, argumetiranja, iskanja konsenza, stika s sočlovekom in prijaznega načina izmenjave informacij. Poleg znanja, se učijo tudi socialnih veščin, ki jih digitalna družba sicer zanemarja.

Leto 2019 bomo nadaljevali, kjer smo zaključili.

Naše PRVO SREČANJE v letu 2019 bo SOBOTNICA POLETJE .

SOBOTNICA POLETJE je osredotočena na jezikovno veščino 'poslušanje'. Poslušanja se jo je treba prav tako načrtno lotevati kot branja in pisanja. Ni samo po sebi umevno, da otroci znajo razumeti tisto kar je povedano v dani situaciji. Ko otroke navadimo na poslušanje, imamo ustvarjene pogoje za nadaljnje delo. Otroci sledijo navodilom/dogajanju, saj razumejo povedano. Skratka, jezik dobi funkcionalno vrednost.

Na delavnici se bomo osredotočili na strategije poslušanja ter kako organizirati dejavnosti, da lahko pouk v celoti izvajamo v angleščini, kjer otroci razumejo, sledijo in sodelujejo.

Za prijave (in naročilnice šol), prejete do 24. 12. 2018, je cena kotizacije 85 EUR. Za kasnejše prijave je cena 100 EUR.

Prosta so le še 4 mesta.

Prijave sprejemamo na OBRAZCU na spletni strani C00lSch00l.

Tudi prijave sprejete za delavnico SLOVNICA V VIZUALNIH PODOBAH, imajo DO KONCA leta 2018 nižjo kotizacijo.

PREDSTAVITVE V TUJINI

Letos je šola C00lSch00l (Mija Selič) svoj PBA pristop predstavila na EXPOLINGUA, 17. 11. 2018, v Berlinu. Predstavitev je bila s strani udeležencev najvišje rangirana.

NAROČILA C00lSch00l PRIPOMOČKOV

Naročila srejemamo do 15. 1. 2018. Naročila kompletov (osnovni ali celotni) sprejeta do konca leta 2018 imajo 20 % popust.

OBVEŠČANJE

V kolikor želite delo projektnega pristopa spremljati podrobneje, sledite prispevkom na BLOGU. Letos bo objavljen še prispevek o zadnji etapi PBA - POSLUŠAJ, ODZOVI SE IN PREDSTAVI.

V kolikor želite biti o novostih obveščeni, se lahko prijavite na LISTO ZA OBVEŠČANJE.

Želimo vam vesel zaključek starega in uspešen začetek novega leta.

Misel meseca:


Vse najlepše,
ekipa C00lSch00l

Poučevanje tujih jezikov, Lovro Selič, s.p.
Cesta na Ostrožno 13, Celje 3000
Slovenija, EU
041/896 635
info@c00lsch00l.eu
www.c00lsch00l.eu

To sporočilo ste prejeli na osnovi prijave na prejemanje e-novic oziroma smo vaše podatke dobili v bazi javnega značaja. Vaših podatkov brez vašega soglasja ne bomo posredovali tretjim osebam, oziroma jih uporabljali za druge namene, kot za obveščanje.

Ne želim več prejemati novic