C00lSch00l - teaching aids, seminars for early foreign language learning. Učni pripomočki in seminarji za zgodnje učenje tujega jezika. Jezikovna šola za najmlajše. NOVICE
Če imate težave s prikazovanjem, si oglejte to sporočilo v oknu brskalnika.

Hvala, ker nas berete.

Upamo, da ste bili do sedaj zadovoljni z vsebino naših novičnikov. Pošiljali smo vam obvestila o krovnih delavnicah, Sobotnicah in drugih izobraževanjih. O novih člankih s področja zgodnjega učenja tujih jezikov. O novih prispevkih na blogu. O akcijah. O načinu dela in o možnostih sodelovanja s C00lSch00l.

Novičnik izdajamo enkrat na mesec; ker vemo da je vaš čas dragocen.

Vašo cenjeno pozornost bi si želeli tudi v prihodnje. V kolikor želite še naprej prejemati naš novičnik, svojo pripravljenost potrdite s klikom na spodnji gumb. V prikazani obrazec vnesite svoj e-mail naslov in svoje soglasje potrdite s klikom na 'Da, želim prejemati C00lSch00l novičnik'.

Vaše podatke (e-mail naslov) bomo tudi v prihodnje z vašim dovoljenjem uporabljali zgolj v ta namen: za pošiljanje koristnih informacij - Vam!

Na novice se kadarkoli prijavite preko spletnega obrazca na naši strani.

Vas ne zanima več? Storiti vam ni treba ničesar. To je bila zadnja novica z naše strani. Tudi v prihodnje vam želimo vse lepo.

Z liste prejemnikov se lahko kadarkoli odjavite.

Misel meseca:
"Life ist't about finding yourself. Life is about creating yourself."
(George Bernard Shaw)


Vse najlepše,
ekipa C00lSch00l

CL-SCL šola jezikov za najmlajše, d.o.o
Cesta na Ostrožno 13, Celje 3000
Slovenija, EU
041/896 635
info@c00lsch00l.eu
www.c00lsch00l.eu

Ne želim več prejemati novic