C00lSch00l - teaching aids, seminars for early foreign language learning. Učni pripomočki in seminarji za zgodnje učenje tujega jezika. Jezikovna šola za najmlajše. NOVICE
Če imate težave s prikazovanjem, si oglejte to sporočilo v oknu brskalnika.

Januar 2016

Pri C00lsch00l smo uživali vsak trenutek starega leta. Ne obžalujemo, ker ga je konec, temveč smo veseli, ker se je zgodilo. In z veseljem stopamo v novo.

Utrinek - pouk

Navade, ki jih otrok pridobi v obdobju do pubertete, se pri otroku ohranijo. Tega se pri C00lSch00l močno zavedamo, zato so naše dejavnosti usmerjene k našim najmlajšim učencem/otrokom. C00lSch00l pristop k poučevanju otrok enakovredno razvija socialne veščine in gradi znanje. In kar je najpomembnejše – pri nas je otrok center izobraževanja: njihovo znanje gradimo na igri in medvrstniškem sodelovanju, zato učbenikov in delovnih zvezkov ne potrebujemo. Naši otroci so visoko motivirani, medsebojno sodelujejo, so aktivni pri svojem delu in njihovi učitelji v svojem delu uživajo.

Če ste šola, ki želi graditi in živeti enake vrednote tudi z vašimi otroki, se bomo v letošnjem letu zagotovo srečali. Naši seminarji so strokovno kvalitetni in po besedah in ocenah udeležencev, v slovenskem prostoru edinstveni. Takšni (in še boljši) bomo tudi ostali. Zadovoljstvo učiteljev (in posledično učencev) je naše največje merilo.

Učitelji (in šole), ki so se C00lSch00l seminarjev že udeležile:

Udeleženci avgustovskega seminarja (2015), 'Igra je resna stvar!' in oktobrskega seminarja (2015), 'Slovnica v vizualnih podobah' imajo 7,6% popust ob nakupu kompletov C00lSch00l pripomočkov do 15.1. 2016

Novembrski udeleženci (2015) lahko 7,6 % popust koristite do maja 2016.

Udeleženci seminarjev pred avgustom 2015 imate do 12 mesecev po udeležbi na seminarju 3,5 % popust pri nakupu kompletov C00lSch00l pripomočkov.

Omogočite otrokom igrivo učenje in učiteljem veselje ob delu in napredku svojih učencev.

Naročila: LINK

Permanentno izobraževanje učiteljev, ki uporabljajo C00lSch00l pripomočke:

Pri C00lSch00l nam je kvaliteta vašega dela in popoln izkoristek učnih pripomočkov ter pristopa zelo pomemben. Vsi učitelji, ki uporabljate C00lSch00l pripomočke boste dobili dostop do zaprte e-virtualne učilnice, kjer vam bomo omogočili nadgradnjo izobraževanja iz zgodnjega učenja: odgovarjali bomo na vaša vprašanja in vas obveščali o vseh novih aktivnostih in praktičnih idejah za v razred. Imeli boste možnost tudi medsebojno izmenjevati izkušnje in na tak način širiti dobro prakso naprej. Vabilo za vključitev v skupino boste prejeli na vaš e-naslov.

Učitelji in šole, ki bi si želeli priključiti našemu izobraževanju in stalni strokovni podpori:

CoolTool

Seminarji: bodo objavljeni na spletni strani in prek liste za obveščanje. V kolikor še niste na listi, vabljeni, da oddate svoj e-naslov TUKAJ. Več o seminarjih si lahko preberete TUKAJ.

C00lSch00l pripomočki: naslednji rok naročil je 15.1.2016, z dobavo v marcu 2016. Naročila sprejemamo TUKAJ ali prek šolske naročilnice.

BLOG: želimo širiti ideje dobre prakse med učitelji. Tudi vaše. Hvala Mateji Tušek za njene prispevke in risane predloge. Veseli bomo, če se nam pridruži še kdo. Skupaj lahko ustvarimo pravo paleto dejavnosti.

Brezplačne delavnice, kjer sta predstavljena način dela in C00lSch00l pripomočki:
  • IATEFL mednarodna konferenca, Topolšica, od 3. do 6. marca 2016: delavnica Mije Selič
  • predstavitve po šolah. V kolikor želite, lahko predstavimo tudi pri vas. Pišite na info@c00lsch00l.eu in dogovorili se bomo za termin.

Januarski moto:

Podelitev diplom

Obžalujemo lahko le tiste stvari, ki jih nismo naredili, pa smo imeli možnost.


             ekipa C00lSch00l

CL-SCL šola jezikov za najmlajše, d.o.o
Cesta na Ostrožno 13, Celje 3000
Slovenija, EU
041/896 635
info@c00lsch00l.eu
www.c00lsch00l.eu