C00lSch00l - teaching aids, seminars for early foreign language learning. Učni pripomočki in seminarji za zgodnje učenje tujega jezika. Jezikovna šola za najmlajše. NOVICE
Če imate težave s prikazovanjem, si oglejte to sporočilo v oknu brskalnika.

Maj 2016
Predstavitev

Mesec maj je čas, ko se počasi odločamo kako bomo organizirali naše prihodnje šolsko leto. Vsi, ki smo željni svoje znanje izpopolnjevati, se obračamo za idejami, novostmi in čemur koli, ki lahko naš vsakdanjik popestri, osveži in ga naredi zanimivega.

Pri C00lSch00l vam lahko pomagamo z načinom dela pri zgodnjem učenju tujega jezika, pri organizaciji pouka v velikih skupinah in pokažemo načine, kako lahko prek igrivih dejavnosti spremljamo in ocenjujemo napredek otrok.

Spodaj razpisani seminarji se bodo realizirali v Sloveniji, dodatnih izobraževanj v letošnjem letu ne predvidevamo. V kolikor imate željo spoznati nekoliko drugačno, predvsem bolj sproščeno delo v razredu, vas z veseljem sprejmemo v našo družbo.

Brezplačna predstavitev zgodnjega učenja tujega jezika brez učbenika: enourna predstavitev načina dela, na kateri lahko spoznate, ali vam način dela ustreza ali ne in se nato lažje odločite za obisk seminarja. Obsega poučevanje v starosti od 1. do 5. razreda.
Lokacija: OŠ Rače, Grajski trg 1, Rače
Četrtek, 19.5. 2016, od 16.00 do 17.00.
Zaradi priprave materiala je prijava obvezna: info@c00lsch00l.eu

Začetni seminar IGRA JE RESNA STVAR!

Je tridnevni seminar, na katerem je podrobno in postopno predstavljen pristop zgodnjega učenja TJ od 1. do 3. razreda. Koncept dela temelji na igri in govornem sporazumevanju, ki je vedno vezan na kontekst in je vsebinsko zasnovan. Je pravzaprav koncept CLIL-a, vendar je delo zasnovano tako, da je enostavno slediti ciljem iz UN. Letos sta to edina razpisana termina. Zaradi pravočasne organizacije otrok je prijava mogoča le do konca meseca maja.

Seminar v Ljubljani, na OŠ Log Dragomer, od 21. - 23. junija 2016 - ROK PRIJAVE 31. 5. 2016 - program, cena in prijava: Igra je resna stvar!

Seminar v Celju, na OŠ Ljubečna, od 18.- 20. avgusta 2016. ROK PRIJAVE 10. 6. 2016 - program, cena in prijava: Igra je resna stvar!

Nadaljevalni seminar - SLOVNICA V VIZUALNIH PODOBAH

Dvodnevni seminar je nadgradnja začetnega in ohranja koncept dela brez učbenika ter sledi vsem ciljem iz učnega načrta. Ob takšnem načinu dela se otroci enostavno in skozi konstruktivno igrive dejavnosti pripravijo na slušne, bralne in pisne naloge pri NPZ ter nadgrajujejo verbalno komunikacijo. Za obisk nadaljevalnega seminarja priporočamo predhodni obisk začetnega.

Seminar v Novem mestu, na OŠ Center, od 28. - 29. junija 2016. ROK PRIJAVE 31. 5. 2016 - program, cena in prijava: Slovnica v vizualnih podobah

SVP

Ocenjevanje in spremljanje napredka prek igrivih dejavnosti

Sodelovalno učenje oz. organizacija dela v velikih skupinah

Seminarja sta v procesu oblikovanja. Prijave bodo mogoče v septembru 2016. Informativne prijave sprejemamo na naslovu info@c00lsch00l.eu. Pred obiskom 'Ocenjevanja' priporočamo obisk seminarja 'Igra je resna stvar!'

Mreža medsebojnih hospitacij in blog

Na osnovi dobrih izkušenj izmenjave idej ob analizi izvedenih ur na seminarjih, pri C00lSch00l načrtujemo organizacijo medsebojnih izmenjav dobre prakse. Za začetek je hospitacija na OŠ Ljubečna in nanj so povabljene tri učiteljice. O izkušnji in nadaljnjem načrtovanju dela boste obveščeni prek bloga in mesečnih novic.

Izobraževanje za otroke v tujini (starost od 11 do 17 let)

Mini Stays - za skupine osnovnošolskih ali srednješolskih otrok. Več lahko preberete TUKAJ.
Summer camps - za individualne udeležence, starost otrok od 11-17 let Več lahko preberete TUKAJ

Igre-hangman

Spletne igrice in 'doodli'

Brezplačne risane predloge in igrice za popestritev, utrjevanje in zabavo, najdete na spletni strani www.c00lsch00l.eu

Misel meseca

We are made wise not by the recollection of our past, but by the responsibility for our future.
(George Bernard Shaw)


Vse najlepše,
ekipa C00lSch00l

CL-SCL šola jezikov za najmlajše, d.o.o
Cesta na Ostrožno 13, Celje 3000
Slovenija, EU
041/896 635
info@c00lsch00l.eu
www.c00lsch00l.eu