C00lSch00l - teaching aids, seminars for early foreign language learning. Učni pripomočki in seminarji za zgodnje učenje tujega jezika. Jezikovna šola za najmlajše. NOVICE
Če imate težave s prikazovanjem, si oglejte to sporočilo v oknu brskalnika.

Oktober 2016
Memory

Mesec je naokoli in jesen je tu. Po septembrskem ponovnem 'navajanju otrok na šolski ritem', je tu oktober, ko se vse začne 'na polno paro'.

Pri C00lSch00l je kar nekaj razveseljivih novosti:

Izšel je nov članek:

Visualising Grammar and Literacy in Young Language Learning (Or: How to Build a Castle from Building Bricks)​ v britanski reviji HLT, Pilgrims ​avtorice Mije Selič. Članek predstavi model opismenjevanja pri angleškem jeziku, ki je v svojih bistvenih korakih prenosljiv na kateri koli jezik, tudi slovenščino.

Seminar Postojna

SEMINARJI

Konec meseca oktobra, od 27. - 29. 10. se izvaja seminar Igra je resna stvar! na OŠ Ljubečna pri Celju. Več o seminarjih lahko preberete s klikom na povezavo SEMINARJI.

CoolSobotnice:

Novost, ki se bo prvič izvedla 10. 12. 2016. Peturno srečanje je namenjeno medsebojni izmenjavi dobre prakse ter profesionalni podpori učiteljicam/em. Tokratna tema je 'Organizacija pouka v velikih razredih', kjer si bomo izmenjevali izkušnje o:

  • Kako vpeljati ritem ritmične igrice pri prvošolčkih?
  • Kako vpeljati novo temo/dejavnost?
  • Kako oblikovati delo po skupinah?
  • Kako diferencirati delo v razredu?
  • Kako predstaviti slikovni slovar?
  • Predstavitev uspešne igrice za zaključek.

NAROČILA

Rok za naročila didaktičnih pripomočkov je 15. 11. 2016, z dobavo v januarju 2017. Šole, katerih učitelji so bili na seminarju Igra je resna stvar! in/ali Slovnica v vizualnih podobah, imajo v času 6 mesecev po udeležbi na seminarju popust pri nakupu kompletov. Cenik in naročila so na povezavi NAROČILA.

Blog:

Zadnji prispevek govori o izvedbi delavnice po skupinah na način sodelovalnega dela. Prijetno branje..


Vse najlepše,
ekipa C00lSch00l

CL-SCL šola jezikov za najmlajše, d.o.o
Cesta na Ostrožno 13, Celje 3000
Slovenija, EU
041/896 635
info@c00lsch00l.eu
www.c00lsch00l.eu