C00lSch00l - teaching aids, seminars for early foreign language learning. Učni pripomočki in seminarji za zgodnje učenje tujega jezika. Jezikovna šola za najmlajše. NOVICE
Če imate težave s prikazovanjem, si oglejte to sporočilo v oknu brskalnika.

September 2018

Pozdravljeni v novem šolskem letu,

Pri C00lSch00l smo ga otvorili s krovno delavnico IGRA JE RESNA STVAR! na kateri smo spoznali projektni način dela (njegove etape, želene cilje, spoznali aktivnosti v katerih učenci uporabijo jezik za komunikacijo) in oblikovali program dela vse do decembra.

V delavnici IGRA JE RESNA STVAR smo videli 'big picture' projektnega pristopa, katero prek Sobotnic poglabljamo skozi posamezne jezikovne veščine. Naslednja krovna delavnica bo ob letu osorej, torej avgusta 2019. O terminu boste pravočasno obveščeni.

Letošnje SOBOTNICE že imajo termine, lokacijo pa smo prestavili v samo jedro Celja, kjer se lahko med glavnim odmorom sprehodite po prijetnih ulicah, obiščete kakšno kavarno in doživite utrip malega mestnega jedra.

Družili se bomo štiri sobote od 9h do 17h, na Ljudski Univerzi Celje, Cankarjeva ulica 1, 3000 Celje.

  • Sobotnica ZIMA in resne igre - 27. 10. 2018;
  • Sobotnica POMLAD in opismenjevanje - 1. 12. 2018;
  • Sobotnica POLETJE in poslušanje - 2. 2. 2019;
  • Sobotnica OCENJEVANJE - 13. 4. 2019;

Program, kotizacija, plačilni pogoji in prijava so podrobno objavljeni na C00lSch00l spletni strani. Za zgodnje prijave so cene kotizacij nižje.

Nadaljevalna delavnica projektnega dela, za četrti in peti razred osnovne šole, je SLOVNICA V VIZUALNIH PODOBAH.

  • TERMIN: 17. - 18. 5. 2018 (Ljudska Univerza Celje);

Program, kotizacija, plačilni pogoji in prijava so podrobno objavljeni na C00lSch00l spletni strani. Za zgodnje prijave so cene kotizacij nižje.

Vsi, ki razmišljate o nakupu C00lSch00l didaktičnih pripomočkov; NAROČILA sprejemamo do 15. 10. 2018, z dobavo konec meseca decembra. Za udeležence delavnice IGRA JE RESNA STVAR in SLOVNICA V VIZUALNIH PODOBAH so cene nižje. Cenik je objavljen na spletni strani.

S septembrom se bo ponovno aktiviral BLOG. O objavah bodo obveščeni vsi na listi za obveščanje.

Ne pozabite, C00lSch00l spletna stran ima veliko brezplačnih risanih predlog in računalniških igric za najmlajše. Tisti, ki o projektnem delu ne veste še ničesar, pa si krajši opis s posnetimi demonstracijami aktivnosti lahko ogledate na spletni strani.

Misel meseca:

“The true measurement of self-worth is not how a person feels about her positive experiences, but rather how she feels about her negative experiences. A person with high self-worth is able to look at the negative parts of her character frankly and then acts to improve upon them."
Mark Manson


Vse najlepše,
ekipa C00lSch00l

CL-SCL šola jezikov za najmlajše, d.o.o
Cesta na Ostrožno 13, Celje 3000
Slovenija, EU
041/896 635
info@c00lsch00l.eu
www.c00lsch00l.eu

To sporočilo ste prejeli na osnovi prijave na prejemanje e-novic oziroma smo vaše podatke dobili v bazi javnega značaja. Vaših podatkov brez vašega soglasja ne bomo posredovali tretjim osebam, oziroma jih uporabljali za druge namene, kot za obveščanje.

Ne želim več prejemati novic