CoolSchool - teaching aids, seminars for early foreign language learning. Učni pripomočki in seminarji za zgodnje učenje tujega jezika. Jezikovna šola za najmlajše. NOVICE
Oglejte si to sporočilo v oknu brskalnika.

Seminarji iz ZUTJ brez učbenika - IGRA JE RESNA STVAR: PO, NM, CE
Pozdravljeni vsi,
Skupina za SEMINAR V POSTOJNI je oblikovana. Seminar in se prične v četrtek, 4. 6. 2015 ob 9.00 ter zaključi v soboto, 6. 6. 2015.

Prvi dan je namenjen spoznavanju aktivnosti, ki prek različnih metod vodijo do usvajanja ciljev po UN in so 'ready-to-use'. Predstavljeni bodo tudi nekateri računalniški programi, ki na kreativen način pomagajo pri usvajanju TJ (predvsem slušno razumevanje in opismenjevanje). Drugi dan bo posvečen spoznavanju in izboru avtentičnih besedil (pravljice), ki jih bodo udeleženci uporabili za izdelavo LDN. Izdelali bodo tudi učno pripravo, na osnovi katere se bo tretji dan izvedla praktična ura z otroki.
Seminar se po Pravilniku o napredovanju v nazive točkuje z eno točko.

Mesta so še prosta. V kolikor se želite udeležiti, je -zaradi pozne prijave - potrebna oddana naročilnica šole PRED ZAČETKOM SEMINARJA in OSEBNA prijava na telefon C00lSch00l - 041/896 - 635, da lahko uredimo dodatne logistične poti v zvezi s prehrano in plačilom kotizacije.


Utrinki s seminarja Utrinki s seminarja

SEMINAR V NOVEM MESTU: tudi tu je skupina oblikovana. Seminar bo potekal enako kot v Postojni. V skupini je še nekaj prostih mest in prijava je še možna prek spleta.


SEMINAR V CELJU: skupina še ni oblikovana. ROK ZA PRIJAVO je skrajšan na 15. 6. 2015. V kolikor do roka prijave ne bo prijavljenih dovolj kandidatov za izvedbo seminarja, imajo prijavljeni možnost udeležbe na novomeški seminar. Vsekakor bodo prijavljeni o morebitni spremembi lokacije seminarja pravočasno obveščeni, da si lahko uredijo prenočišče.


NADALJEVALNI seminar - Slovnica v vizualnih podobah bo v Celju meseca oktobra, predvidoma zadnji teden pred počitnicami. Prednost pri vpisu imajo kandidati, ki so začetni seminar že obiskali, saj je seminar nadgradnja začetnega seminarja.


Več o seminarjih / prijava: http://www.c00lsch00l.eu/CoolPool/seminar.phpse vidimo na seminarju,
             ekipa C00lSch00l

CL-SCL šola jezikov za najmlajše, d.o.o
Cesta na Ostrožno 13, Celje 3000
Slovenija, EU
041/896 635
info@c00lsch00l.eu
www.c00lsch00l.eu