CoolSchool - teaching aids, seminars for early foreign language learning. Učni pripomočki in seminarji za zgodnje učenje tujega jezika. Jezikovna šola za najmlajše. NOVICE
Če imate težave s prikazovanjem, si oglejte to sporočilo v oknu brskalnika.

SEPTEMBER 2015

Lep sončen septembrski pozdrav!

In začelo se je novo šolsko leto. Novi izzivi. Novi uspehi. Novo znanje. Kamenček v mozaiku vašega strokovnega in osebnega napredovanju lahko dopolnite tudi z nami.

ZAČETNI SEMINAR

Utrinki s seminarja

V poletnih terminih se nam je v začetnem seminarju 'IGRA JE RESNA STVAR!' pridružilo 49 učiteljev. Navdušeni nad načinom dela in sproščenostjo pristopa k učenju najmlajših bodo z letošnjim letom veselje in energijo prenašali na svoje učence.

V načrtu je izvedba še enega začetnega seminarja v letošnjem šolskem letu, v mescu novembru, v Ljubljani ali bližnji okolici. O terminu boste pravočasno obveščeni.

NADALJEVALNI SEMINAR 'SLOVNICA V VIZUALNIH PODOBAH' SE BO IZVAJAL v mescu oktobru 2015

več o seminarju na spletni povezavi

KJE? KS Ljubečna, Kocbekova ulica 45 (nasproti OŠ Ljubečna)
KDAJ? 23. in 24. 10. 2015
ŠT. UDELEŽENCEV: 20
PRIJAVE sprejemamo do 9.10.2015 oziroma do zapolnitve mest na povezavi
* prednost pri prijavi imajo udeleženci začetnega seminarja in tisti, ki ste svojo informativno prijavo že oddali.


C00lSch00l UČNI PRIPOMOČKI:
naročila

Z letošnjim septembrom se je pridružilo 8 novih šol, ki svojim učencem omogočajo najbolj sproščen, zabaven in na igri sloneč pouk tujega jezika, s CoolSchool didaktičnimi pripomočki. Dolgoročno so CoolSchool pripomočki najcenejša investicija šole pri uvajanju TJ na zgodnji stopnji, saj jih več generacij lahko uporablja od prvega do petega razreda, za ceno 12 EUR na otroka za pet let njegovega učenja. In učitelji imajo svoj prosti čas zase. Pridružite se tudi vi!


SEPTEMBRSKI ROK NAROČIL JE 15. 9. 2015, z dobavo 15. 11. 2015.

Brezplačne risane predloge, ki omogočajo otroku razvoj kreativnosti in domišljije, skupaj s C00lSch00l SLIKOVNIM SLOVARJEM (hiški in kartoteka) omogočajo otroku prvi stik z opismenjevanjem v tujem jeziku.

Za zabavo in popestritev so na voljo spletne igrice za utrjevanje besedišča, pisanja in slovnice iz najrazličnejših tem.

Naročila: http://www.c00lsch00l.eu/CoolPool/narocila.php

IGRIVE DEJAVNOSTI V RAZREDU

Z mesecem oktobrom bo CoolSchool otvoril svoj blog, kjer bodo objavljene dejavnosti prek katerih naše učence popeljemo v svet tujega jezika. Vljudno vabljeni k sodelovanju z izmenjavo mnenj, idej in dogodkov.
Uspešen in energije poln začetek,
             ekipa C00lSch00l

CL-SCL šola jezikov za najmlajše, d.o.o
Cesta na Ostrožno 13, Celje 3000
Slovenija, EU
041/896 635
info@c00lsch00l.eu
www.c00lsch00l.eu